2024-06-26
SALAD COMBO 4.2/5⭐️ 我哋点咗SALAD COMBO,里面包括咗韩式牛肉椰菜花碎沙律、青辣鸡肉长通粉沙律同红菜头香橙盐沙律。韩式牛肉椰菜花碎沙律嘅牛肉香味十足,椰菜花清新爽口。青辣鸡肉长通粉沙律嘅鸡肉完全唔"鞋",青辣汁啱啱好,唔会太辣。红菜头香橙盐沙律系一个惊喜,红菜头同香橙嘅配搭好新鲜,酸甜味道好开胃。推介肉松Croffle 4.4/5⭐️ 肉松Croffle绝对系一道有创意嘅美食。Croffle外脆内软,配上咸香嘅肉松,一啖咬落去,口感层次丰富,咸甜平衡得好好,值得一试。 士多啤梨Croffle 4.5/5⭐️士多啤梨Croffle更系甜品爱好者嘅天堂!Croffle松脆香甜,配上新鲜士多啤梨同埋少少鲜奶油,一啖落口,鲜果嘅清甜同Croffle嘅香脆相得益彰,非常满足。 Latte 4.3/5⭐️ Latte质感顺滑,奶泡细腻,咖啡香味浓郁,拣左Fruity 豆,果香得黎唔会苦,唔错~系一杯令人放松嘅咖啡☕️。配搭埋Croffle,Perfect Match。 Matcha Latte 4.6/5⭐️ Matcha Latte都有惊喜!抹茶味道浓郁但唔会太苦,奶泡亦都好绵密
4.2/5⭐️
Latte
4.3/5⭐️
Matcha Latte
4.6/5⭐️
Matcha Latte都有惊喜!抹茶味道浓郁但唔会太苦,奶泡亦都好绵密,呢杯Matcha Latte饮落去感觉好舒适,同时亦都好满足抹茶控嘅味蕾😌🍵。