🥗今次系第二次嚟呢间餐厅食饭,😜每次好肚饿又想食健康啲嘅时候都超级钟意食佢,🤟🏻贪佢可以食得超饱肚又可以可以食到好多菜。😚佢哋一碗嘅份量真系超级多,绝对可以够饱,🫶🏻如果细细嘅朋友仔,佢哋仲有迷你size可以拣。.🐷 夏威夷风味(迷你)$68🥰有迷你size呢个选择非常贴心,🤪份量啱啱好完全足够一个女仔食得饱。👍🏻饭底方面可以减一半饭一半菜,入面有吞拿鱼、海带芽、紫洋葱同埋蟹籽等等好多嘅配料。😚食落去超级丰富,鱼生亦都一啲都唔会唔新鲜。.🐷自选风味碗 😋如果比较大食嘅朋友仔可以拣正常size,🤣今次小编就拣咗比较多配料。🥗一碗入面加咗三文鱼同埋吞拿鱼,另外饭底都系拣咗一半饭同埋一半菜,😚酱汁方面就拣咗比较fresh 嘅鲣鱼汁。🤪入面有超级多菜青瓜同埋蕃茄仔,😛食落去感觉非常之fresh,❤️绝对系健康之选。.🐷 芝士条 $48🥰芝士条新鲜炸起,入面超级拉丝。👍🏻一份嘅份量有六条,淡淡都系充满芝士嘅奶香。.📍 Peek-A-Poke (尖沙咀)尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦地库 Heath S01B号舖.

🐷 夏威夷风味(迷你)$68

🐷自选风味碗

🐷 芝士条 $48

📍 Peek-A-Poke (尖沙咀)