2024-05-13 1644 浏览
🍚腊肠蒸鸡饭💰$48😈今日同🐰妈妈去左荃湾☺️就带左佢食一意💛呢到系系荃锦中心落条电梯🤔有少少隐闭💛呢到就主打食蒸饭同炖汤既小店🥘咁我地就叫左个腊肠蒸鸡饭☺️佢呢到所有蒸饭炖汤都系即叫即蒸👍🏻所以都要预返少少时间💛佢呢到另一个焦点就系佢有壶超养生既红枣杞子桂圆茶🤤佢饮落好健康🤣饮完成个人都暖哂同埋超养生😬好啦佢个蒸饭都几好食个饭粒都好烟Un😜鸡件都算滑再加埋个豉油🤤我地仲叫左份烧卖$28😝烧卖都似自己手工野食落都好有咬口同埋肥肉都好平均🥘准山杞子花胶螺片炖鸡💰$74😈而重头戏就系佢个炖汤💛我地叫左个准山杞子花胶螺片炖鸡汤🥘佢呢到炖汤都系即叫即做大概都要等15mins😝佢个炖汤我同妈妈每人都饮到两细碗少少😜饮落都好清甜完全无加到味精👍🏻佢啲材料都好足料唔会得好少🤤妈妈仲话自己下次再有Take2
🍚腊肠蒸鸡饭
💰$48