2023-12-21 23 浏览
海鲜同汤面都系我既最爱😝 见到呢间舖头名咁盏鬼叫做鱼虾蟹,又系主打汤面,就黎试试😝 汤底每日新鲜熬制,不添加味精,份量相当多,细食嘅话一定要要求少面🙈-每个套餐已经包括是日杂菜、前菜、水果同主食,相当健康。✨烟肉炒娃娃菜·腌青瓜✨梅酒小蕃茄·腌萝卜·火龙果•橙平时最怕蕃茄酸味🍅 梅酒小蕃茄令我改观,不但去咗皮,食落仲多汁香甜,只系微微酸,几开胃。一次过食到两款水果,仲要切成粒粒,几有诚意🐒✨巨型海虾汤面🌟套餐$188 卖相醒神,有只特大海虾,虾汤较浓,饮落腻感唔会太重。海虾肉质弹牙,啖啖肉,亦可以选择普通版虾面,丰俭由人。✨酸菜鱼汤面🌟套餐 $98 酸菜鱼汤底唔会有鱼腥味,酸酸地,鱼肉嫩滑入味。✨蒸鱼肉烧卖配招牌特浓鲜虾汁有惊喜,特浓鲜虾汁真系特浓,虾汤嘅酱汁版本,加埋脆片口感丰富。除咗蒸鱼肉烧卖,配搭其他食材应该都唔错😳
每个套餐已经包括是日杂菜、前菜、水果同主食,相当健康。

✨烟肉炒娃娃菜·腌青瓜
✨梅酒小蕃茄·腌萝卜·火龙果•橙

✨巨型海虾汤面🌟套餐$188

✨酸菜鱼汤面🌟套餐 $98
酸菜鱼汤底唔会有鱼腥味,酸酸地,鱼肉嫩滑入味。

✨蒸鱼肉烧卖配招牌特浓鲜虾汁