2024-01-18 35 浏览
呢间香港好出名既店铺,装饰好靓😍好适合打卡,d蛋糕全部都系生酮蛋糕🍰好食又唔会肥,所有要保持身材但又想食甜品既人士真系可以放心食,加倍快乐😙入面仲会有沙律同一d比较低卡路里既菜式,食完估唔到个味道真系好好,而且分量又多,环境又好岩我呢d港女打卡啦📸职员超好服务,真系超好体验🌟Avocado Tofu Salad with Sesame Dressing $88呢个沙律配料系劲多,d材料又劲新鲜,上面有牛油果🥑豆腐,番茄仔,沙律菜同少量既芝麻酱🥗一食落去系好开胃,好fresh,加上好香既芝麻酱味,全部都系健康食品,食几多都唔惊会肥🌟Keto Cream Golden Eye Barramundi $243生酮忌廉金目鲈鱼系我第一次食,d鱼肉系劲嫩,入口即化🐠个鱼既鲜甜系好突出,两块都系好大块,鱼肉又厚实,超推荐。下面仲有吸晒鱼香既薯蓉,食落去奶香奶香,好绵密🌟Soup of the day 今日既汤系南瓜汤🎃个汤系整到好足料,好浓稠,饮落去南瓜味好浓,好丝滑又清甜🌟Iced Hazelnut Pistachio&Chocolate Oat Milk 一饮落去个朱古力味好浓🍫唔会好甜,佢系

🌟Soup of the day

一饮落去个朱古力味好浓🍫唔会好甜,佢系用左燕麦奶去整所以系会有一阵淡淡既燕麦既清香,中间仲加夹左榛子既香味🌰令到杯野饮变得好香,味道好突出,饮落去又比较健康。上面都有用左cream同棉花糖去做点缀,又好饮,颜值又高🍹

🌟Durian Layer Cheesecake
呢个蛋糕黎到真系必食🍰d蛋糕系好松软,中间仲有浓浓既榴莲蓉,再加上芝士既点缀,个cake系用左斑斓去做个蛋糕🧀一啖落去系有好浓郁既榴莲系自己个口入面游荡,唔会好甜,又无cream,完全唔会觉得流,成个食晒都得,超推荐