2020-05-11 61 浏览
食左2次,仍未试哂我想试既菜式,但我系牛油果控,食多几次都冇问题😋但只可以话,呢2次食既,都觉得好高质,食到Lam Lam 脷,好满足!Avo Bun Lobster有我最唔钟意食既豆苗,我怕佢阵草青味🤢但出奇地捞埋佢其他配料,我竟然食哂!d汁又甜甜地好开胃,其实成碟都好好食好健康!Avo Salad Cobb直情必试!剩系卖相见到都开胃哂!食完成碟觉得好似食左好多蔬果咁😂完全系女仔自己一个食哂都冇问题!Smoothie好滑,应该打左d nuts入去,几香。Tiramisu Green好有层次,酒味几浓,食哂成杯都几饱,但当然都系好正!Pancake有三层,但一点也不漏,层与层之间有果jam,再配上个牛油果酱同牛油果butter绝对可以全部食哂佢!好得意既味道!另外要赞既系侍应既服务态度,2次都咁nice咁热情有礼!Very good!!
完全系女仔自己一个食哂都冇问题!
Smoothie好滑,应该打左d nuts入去,几香。