餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

2022-11-19 208 浏览
深水埗大南街一带除咗cafe之外,仲有呢间食健康鱼生饭嘅poke go,刺身新鲜,配料同饭份量都多,食完包保够饱试咗佢两款signature bowl,我觉得呢间做得比其他同类型餐厅出色🌟NALU呢个bowl有八爪鱼、寿司饭、樱桃番茄、和式青葱、甜粟米、皇帝蟹棒、新味蛋黄酱、芝麻、辣椒碎,我再加$8蚊加咗蟹籽好钟意佢个酱,辣辣地几开胃,而且八爪鱼好爽弹🌟ONO有三文鱼、寿司饭、温室青瓜、鸡蛋丝、蟹棒沙律、果仁芝麻酱、芝麻食落啖啖蟹肉,好鲜甜,个芝麻酱酸酸地几惹味🌟红火龙果汁冇加糖,微甜,够哂健康,仲有片红肉火龙果干可以食

🌟NALU
好钟意佢个酱,辣辣地几开胃,而且八爪鱼好爽弹
NALU + 蟹籽

🌟ONO
食落啖啖蟹肉,好鲜甜,个芝麻酱酸酸地几惹味
ONO

🌟红火龙果汁
冇加糖,微甜,够哂健康,仲有片红肉火龙果干可以食
红火龙果汁

2022-11-18