2024-01-23 220 浏览
喺Fête Up叹咗个自选餐,真系健康美味两兼得!🥗👅🥄 为自己驾咗个盘,拣咗慢煮鸡、甜菜根、西兰花、椰菜花同埋车厘茄,一路想要清新爽口,所以Yuzu dressing都一齐加晒落去。手捞鸡肉滑溜溜嘅,入口即化,甜菜根甜甜地,又带啲微微嘅地道,啖啖都清新提神。西兰花脆卜卜,咬落去十分过瘾,而椰菜花嘅烤香味同车厘茄啲爆汁味道,真系令人一试难忘!😚同朋友一人一格,攞咗外卖回公司,开个饭盒嘅一霎𠮶种多彩缤纷,真系赏心悦目,更加食得开心。每样食材都好新鲜,而且佢哋份量都唔会手软,咁有诚意嘅午餐,真系令人好满足!鸡胸肉煮得啱啱好,唔会过于干身,食落去唔怕腻,同配料融合得天衣无缝。Soba主食选择仲添咗七味粉,够哂Kick,食完真系冇罪恶感!Fête Up真系做到健康饮食嘅好选择,仲要快捷方便,上班一族嘅你点会错过?落单到收餐就15分钟,快过我地返工搭嘅升降机!疫情期间,自己照顾好自己,食得健康啲,Fête Up帮到你!💪