2024-05-04 127 浏览
而家做多左运动同时都想个人健康多啲所以系食个方法都要多加努力 每日吸收一定份量嘅蛋白质有时自己煮鸡胸食到有啲厌🥺但出街食又想食得健康啲同吸收蛋白质Poke 夏威夷风鱼生饭其实都系一个健康轻食之选💁‍♀️😚见男朋友又未试过就带下佢去❣️加州风味 $98➡️刺身三文鱼 青瓜 鸡蛋丝 三文鱼籽 (刺身吞拿鱼 +$38)男朋友想食埋佢嘅至爱吞拿鱼就加配左有青瓜嘅出现整🥒体味道会偏清新✨爽口❣️自由风味碗 $110➡️刺身三文鱼 豆腐 海带 蟹子 木鱼不论主菜定配菜都系由你亲自配搭😆✌🏻岩晒我呢啲偏食嘅人同有自己风格嘅人由主菜到酱汁都有多选择 几偏食嘅人都一定有拣岩佢🙈叫边款poke都好 就算正常饭量真系好多好多🍚🍚🍚大家真系要好好因应自己嘅食量 而决定少饭定正常分量无论系三文鱼定吞拿鱼都会食得出新鲜感觉🐟💕最钟意嘅系主菜定配菜嘅比例都系好平均咁每啖就可以享受到多款口感同味道酱汁食食下觉得唔够嘅话 可以同职员讲声会extra俾多一份汁汁💦-❣️番薯条 $48食薯条都要食得健康少少 就要左久违嘅番薯条🍠仲配左芥末酱食 就系因为番薯制成会比普通薯条带有香甜味道咬落系脆口😋而薯条内会较柔软🍵玄米茶 +$2🍋双柠梳
而家做多左运动同时都想个人健康多啲
所以系食个方法都要多加努力 每日吸收一定份量嘅蛋白质