2021-10-29 231 浏览
有时间唔中都想食得健康啲,但系出面好少可以食到好多菜🥗呢间cafe就提供好多款沙律、面包、蛋糕、蛋饼等等嘅轻食,想饱肚啲仲可以食all day breakfast or energy bowl,之前都有食过佢嘅意粉觉得几好食,今日就嗌咗lunch set试下佢啲沙律同三文治🥪午餐包咗2款200g沙律,听落好似好多咁其实个重量系包埋只碟所以唔洗担心太大份😂今次嗌咗红菜头南瓜沙律🎃同埋蔬菜伊甸园🌿两款沙律都有用啲香草同橄榄油调过下味,红菜头沙律仲加咗少少蛋黄酱,所以唔会好寡斋食草嘅感觉🐮而且加咗少少调味更加带出啲菜嘅鲜味🤙🏻印式烤鸡肉三文治会先帮你翻热再叫你攞,啲面包烘到热辣辣外脆内软,加埋入面本身搽咗啲香草牛油超好食🤪啲鸡肉有啲印度香料腌过亦都几滑😋衬埋蕃茄仔同紫洋葱令成个三文治食落唔会好腻亦都令味道更加有层次👍🏻下次想食埋佢其他三文治🥰