2018-09-05
星期六打电话book 已讲明两个大人一个三岁半小朋友, 歺厅话五歳以下唔收费星期日午餐时段入座率大概一半 俾左梳化位四人台我地 ..食食下又多左人入黎但都只系入左六七成左右仲有好多位有位女职员立刻走过黎话如果一阵满座仲有人等,我都要俾返小朋友个座位佢,再加一句 “你知我无收你小朋友钱𠺢可?” 好似我地拿左佢著数请问我地如何抱住一个三歳半小朋友食饭?小朋友都三十几磅四十磅佢绝对需要自己坐一个位...一系你标明要收钱,大小同价定点收你喜欢但无可能咁样讲野加上你要做生意都唔差一个位啦,我地无出声但如果真系要我俾返小朋友个位佢我会直接讲我俾多一个钱讲返食物,我觉得ok唔会好油 价钱108可接受 我不是素食者但希望间唔中可以茹素但真系无下次 唔系因为食物唔好但做生意不需要赚到尽
但真系无下次 唔系因为食物唔好但做生意不需要赚到尽