2023-11-04 24 浏览
荃湾广场附近食肆林立, 见到间一d都唔米线嘅米线舖🤣门口餐牌见到价钱都好经济实惠, 一于入去试下店舖走简约路线, 仲整左幅水泥墙, 简单得黎又有特色, 其实系门口睇餐牌时见到波波鸡饭好吸引, 点知scan QR code落单时, 售罄😅唯有下次试啦花胶鸡浓汤淮山面+水饺除左眼见主打材料, 配料有粟米仔, 木耳, 芫荽葱, 油炸鬼, 食粉面有油炸鬼的确少见, 鸡汤好鲜甜, 唔味精, 饮完唔会好口渴, 鸡肉份量多, 口感嫩滑, 水饺实的的好足料, 拣淮山面感觉健康d😛冬阴功海鲜米线呢个冬阴功好温柔, 没有一点辣味, 可能有蕃茄嘅加持同埋海鲜嘅鲜味, 感觉酸酸甜甜的, 饮落几开胃仲有鱿鱼圈, 3只大虾, 仲有墨鱼卷, 配料都有芫荽葱, 油炸鬼同埋洋葱, 米线煮得岩岩好👍冷泡菊花蜜饮落唔只有菊花原味道, 仲有蜜糖嘅滋养😊下次一定要试波波鸡饭🤡

花胶鸡浓汤淮山面+水饺

冬阴功海鲜米线

冷泡菊花蜜饮落唔只有菊花原味道, 仲有蜜糖嘅滋养😊

下次一定要试波波鸡饭🤡