2022-07-30 63 浏览
呢日同老公来Yohomall睇雷神,睇戏前想食餐好,好耐无来呢到食waffle🧇以前住对面成日食!.🌟Dinner set $218➡️餐汤➡️炸薯粒➡️椰菜花饭酿南瓜配软壳蟹➡️士多啤梨大黄酱窝夫配雪糕➡️碟豆花梳打特饮 +$13.🌟happy hour set ➡️秘制烧烤汁猪肋骨伴蕃薯薯条(half)$168➡️鸡尾酒.睇戏前好丰富嘅一餐!一向喜欢呢间,绿色田园主题设计空间感十足又坐得舒服,dinner set好多野食开心🥳南瓜餐汤好creamy香浓绵滑,薯粒细细粒香脆可口,南瓜上面装满花椰菜饭好健康岩哂生酮人士!软壳蟹炸得相当好食,仲食到蟹膏正!最后仲有呢到最出名的窝夫甜品做good ending,满足🥰.Happy hour set都相当吸引,猪肋骨半份已经相当多两个人一定够食,好入味又淋身好好食,薯条有惊喜系甜薯我食左好多😋最正系免费有一杯酒🥂一啖肉一啖酒劲chill😌.食饱饱去睇戏开心🥰想食得健康满推介呢间!
🌟Dinner set $218
➡️碟豆花梳打特饮 +$13
🌟happy hour set
➡️秘制烧烤汁猪肋骨伴蕃薯薯条(half)$168
➡️鸡尾酒

食饱饱去睇戏开心🥰想食得健康满推介呢间!