2021-08-14
第一次食呢间大名鼎鼎嘅kale啊~🤩 真系试过就知点解佢咁收欢迎😌👏🏻大家可以见到~啲馅系多到就黎爆出黎架😍 大大啖咬落去劲有满足感😆 唔单止份量大,就连食材都好多元化🙌🏻 有牛油果🥑、烧汁硬豆腐、生菜同kale🥬、garlic mayo hummus😚 其实小编一攞到手已经比佢层wrap surprise左🤭 有一定硬度同埋咬口之余,仲要好香小麦味!!另外佢本身用嘅蔬菜已经好新鲜、好清甜!佢仲要落左啲vinegar~令到个口感更清新~食落冇咁漏(´▽`) 同埋佢个garlic mayo hummus真系同其他材料好夹😋 简直可以话系令到成件事升华嘅神来之笔🥰 可能大家会觉得个wrap全部都系斋会唔饱🤣 但小编认真觉得食完系会系饱到pk😹 可能佢份量真系好慷概~总括而言,个wrap比我嘅感觉系完全唔似食紧斋😹 份满足感、饱腹感系完全比得上炸鸡薯条pizza😎🙌🏻 食完仲要冇罪恶感添~jeng啊🥳