2007-07-07
去新开ge翔天廊行下,午饭时间去果度ge FOOD COURT,见其他餐厅都几贵又唔知好唔好食.然后又比我发现到有BURGER KING㖞.记得上次系山顶食过,质素都唔错,于是决定再帮衬~埋去见到counter度写住有新出ge"杂菜堡",成个餐都系$40,属最平果只,见佢一反汉堡多肉少菜ge传统,就叫左黎试下个饱ge size真系够晒份量.佢入面有块汉堡扖之类ge野,初时以为系加左杂菜粒ge肉饼,点知食落去原来系类似杂菜加薯茸整成ge薯饼之类,无肉的,真系够晒健康.另外当然有佢传统ge大大片蕃茄加生菜同沙律酱la. 个味道食落都ok的,不过块杂菜饼就干左d,连一向注重健康ge我都不得不承认佢ge多汁厚肉ge牛肉汉堡扖"华堡"的确系比佢好食~但BURGER KING呢个新产品总算够健康~加上佢套餐转洋葱圈同饮野转热咖啡奶茶都唔驶加钱,都系一个good servise ge表现,整体都算唔错^ ^