2011-03-23
今日同个朋友去会展, 行行下去到新鸿基中心, 见肚饿. 就开始觅食.有M记,味千拉面, 自家乌冬, 板长, 印度餐厅, 仲有间意大利餐厅.我个friend话间意大利餐厅个样几靓仔, 咁我地就入去试下.我地开餐既时间都12点几, 都爆爆地.我同个朋友各自叫SET LUNCH我要烟三文鱼SALAD, 我个friend要周打鱼汤, d 面包暖暖地, Ok好味 左: 我个主菜--炭烧美国肉眼扒, 4成熟, 刚刚好, 正! D 配菜都好味wor, 我钟意食车厘茄, LEE度D车厘茄都有烧过, 正! 右: 我个friend要左野菌云吞风干火煺..个样几靓仔. 入面系D野菌黎架, 闻落都几鬼香, 加埋D意大利火腿, 好有风味! 佢仲贪得意要多杯HOUSE WHITE WINE.我杯咖啡几香. 最特别系只SPOON系黑铁黎ga, 几型
我地开餐既时间都12点几, 都爆爆地.
我同个朋友各自叫SET LUNCH 我要烟三文鱼SALAD, 我个friend要周打鱼汤, d 面包暖暖地, Ok好味
右: 我个friend要左野菌云吞风干火煺..个样几靓仔. 入面系D野菌黎架, 闻落都几鬼香, 加埋D意大利火腿, 好有风味! 佢仲贪得意要多杯HOUSE WHITE WINE. 我杯咖啡几香. 最特别系只SPOON系黑铁黎ga, 几型