2017-06-03 181 浏览
放学喺又一城闲逛,发现一间新开的屋仔,比佢靓靓既外表吸引,好奇之下走入去…环境整洁舒适,啱晒同朋友谈天说地平时见到既Gelato,都系一筒筒咁放喺雪柜。但系呢个Gelato,就放喺旋转雪糕机。听讲系自家制雪糕,每日用新鲜既材料整,所以先会有呢种存放方法。呢个三文治外脆内软,入面既short rib食到用咗香草腌制,加埋软软既mozzarella cheese,好味淡淡蛋香既鸡蛋仔包住brownies同朱古力gelato,冷热形成强烈对比,朱古力爱好者不能错过开心果gelato不嬲都系我的至爱,所以不能不试。第一啖食落去已经有浓浓既开心果味,加上creamy既质地,感觉大满足芒果味系店员推介,因为而家芒果当造,所以雪糕特别清甜。食落去质感同开心果相反,口味清新,食得出系用新鲜芒果整。

环境整洁舒适,啱晒同朋友谈天说地

平时见到既Gelato,都系一筒筒咁放喺雪柜。
但系呢个Gelato,就放喺旋转雪糕机。

Braised beef short rib, caramelize onion, mozzarella cheese

Chocolate egg puff

开心果gelato不嬲都系我的至爱,所以不能不试。

Pistachio gelato

芒果味系店员推介,因为而家芒果当造,所以雪糕特别清甜。
食落去质感同开心果相反,口味清新,食得出系用新鲜芒果整。

Mango gelato
2017-06-03