2019-02-26
之前经过以为只卖台式饮品,到今日先知有套餐堂食。R君话因为佢晏d踢波,只会食少少野,所以拣左呢间。由于时间关系,佢影左menu俾我拣食咩。R君的煎猪扒拼花枝丸汤乌冬&冻日月潭红茶卖相几吸引,搞到我有d后悔无拣呢个。我食左一粒炸花枝丸(即系墨鱼丸),个样好似鱼蛋😂几弹牙同足料,唔系平时个d好实既假墨鱼丸👍🏻饮左几啖红茶,清清地,茶味唔浓又唔太甜,不错。我食盐酥一口鸡拼贡丸沙茶干拌即食面&热蜂蜜绿茶🍵我唔钟意食贡丸,兼其实想食有汤既野,但为了盐酥鸡而叫左呢个😗盐酥鸡外脆内嫰,贡丸都不错,唔钟意贡丸既我接受到,面系普通即食面😂起初睇menu觉得d食物偏向轻食,所以特登拣面,望落份量有d少,惊唔饱,点知食完岩岩好。总括而言,食物味道唔咸,唔会食完好口渴,份量适合细食或净系想食少少野既人😀p.s. 1 纸杯设计几特别,热饮同冻饮(好似)都系用纸杯。p.s. 2 自己攞食物同食完要回收返餐具同餐盘。
R君的煎猪扒拼花枝丸汤乌冬&冻日月潭红茶
我食盐酥一口鸡拼贡丸沙茶干拌即食面&热蜂蜜绿茶🍵
p.s. 2 自己攞食物同食完要回收返餐具同餐盘。