近来都看到大家跑去喝酸奶🥛心痒痒的我被大家都诱惑了😳没错 喝珍珠奶茶多会腻会厌不如就试一杯少喝的酸奶看看怎样而且 酸奶嘛 就是yogurt 感觉也健康一点☺️满满的益生菌走进肚子里所以还能帮助到有肠胃问题的朋友啊☺️然后这间还是黄店 没理由不支持吧~💛☺️大家快啲一齐去狠狠地惩罚佢 ! 💛-🎉🍓莓果粒粒 $39:酸奶香浓幼滑~士多啤梨味都好真实架,完全唔似加工味☺️💕酸奶入面咬到一粒一粒既士多啤梨果肉,令到整杯口感丰富了👍酸奶甜度也挺合适,饮完完全无起痰☺️💕不过个人钟意酸多少少🤣! 本来望落份量都唔算多,但饮完其实超级饱🙈🙈,下次决定lunch唔食太多先黎饮🤣! 但整体很不错😆~!-🎉🥭芒芒果海 $39:呢杯真心饮完超! 级! 饱!🤣酸奶底一样浓厚香滑,虽然没芒果肉但芒果味感觉还是天然的,然而重点就系有好多紫米!😝 因为紫米所以酸奶视觉上比较稠身,一饮落肚就食到大量烟韧软糯的紫米,第一次试yogurt同米一齐食,又几特别wo! 毫无违和感~但就真系好饱🤣! 不甜不酸味道口感刚刚好,呢杯难怪咁多人钟意喇☺️💕!-🎉同同事买完饮完都一致好评👍但大家之后竟然都没有上厕所的冲动🤣?!我地仲惊返到公司会抢
近来都看到大家跑去喝酸奶🥛
大家快啲一齐去狠狠地惩罚佢 ! 💛
🍓莓果粒粒 $39:
🥭芒芒果海 $39:
同同事买完饮完都一致好评👍
但大家之后竟然都没有上厕所的冲动🤣?!
我地仲惊返到公司会抢厕所用,白担心了😳
所以决定下次有机会再试其他😝🤣!

2020-02-13
  • 莓果粒粒