3间分店快乐小羊都有去过食超码有十次,觉得快乐小羊系一间唔错既打边炉既铺,今次系第二次到荃湾分店打边炉,下就2点零钟去食,得我地一台,员工都无咩做,行行企企,问拎调味料,眼神表示得唔情愿,其实如果佢调味料开放出黎比客人拎我唔洗麻烦佢,次次去亲快乐小羊都有叫牛羊大并盘,今次都唔例外,黎到我唔认得佢,我屋企人问点解同之前咁唔同先知原来系个碟,偷工减料,羊同牛比少劲多,叫左员工行过讲话碟野个样同之前好唔同,其他分店唔会咁,就算之前系呢间食过一次都唔系咁,咁个女员工叫左经理,我地比埋之前系呢间食既相经理睇啦,根本少劲多,个样差劲远,经理去厨房了解,出黎答覆话牛系同一批货,但个问题系讲紧偷工减料得太明显,又唔系咩繁忙时间,食足全场得我地一台都要咁?另外有叫3色滑,食既时候虾同羊滑今次个味劲怪,同平时食唔同,虾滑晦既,羊滑平时系我最钟意食,但今次系怪味。荃湾铺今次唔多掂档。土豆粉叫一份都系比之前少,但见员工咁既服务态度都癈事出声,唯有上黎打番比会睇食评既人要小心羊肉串就一样咁好食。到埋单时,每300蚊会送一张100蚊优惠卷,咁食左600几蚊,正常系比2张,咁得闲都可以比错,比一张。d员工已经无野做
又唔系咩繁忙时间,食足全场得我地一台都要咁?

羊肉串就一样咁好食。
到埋单时,每300蚊会送一张100蚊优惠卷,咁食左600几蚊,正常系比2张,咁得闲都可以比错,比一张。d员工已经无野做,唔想做既不如番屋企,成程做野都好唔愿意。搞到今次无咩心情食,完全无影过相
2021-10-07
下午茶