2020-11-16
信义妹当妈后成日都想俾人泵(按摩) 。。。。唔按都觉得自己唔自在。但难得 #MeTime 又想约埋朋友一齐倾下计,食下野。真系有种 MeTime 用时方恨少既感觉。 朋友提议去 #Chillax ,一个可以有得食,有得按摩,有得倾计, 环境又靓既地方,一次可以满足信义妹几个愿望啊~ 去到俾长长的壁画吸引,有狗狗入画啊~ 原来呢度都可以带狗狗一齐tea 一tea 啊~ 拣了30分钟按摩,头肩颈都按得相当舒适。仲按到信义妹淋巴比较塞。。。。要早啲瞓先可以改善呢。。。。如果唔系同朋友倾计,信义妹应该会舒服到睡著了。 按完就食番啲美食补充啦~ 大家都点 Mocha ,可以拣豆奶,全脂奶或者脱脂奶。信义妹点了豆奶 Mocha。拉花很美啊~~~~小食方面, 我地点了一个甜的scone ,一个咸的pie 齐齐食~ 甜的可以点士多啤梨酱,作为莓控,当然十分欣赏啦~ 士多啤梨酱有满满的果肉,带点酸甜,很开胃啊~ 咸的有几款不同的,三文鱼馅系鱼型的啊~~~ 很可爱呢~~~时间过得真系快,又系时候番归啦~ 下次要试下切饼先得,当然少不了的一定系按摩啦~~~~呵呵呵~