2009-10-15
去到冇枱,剩番bar枱走廊位.迫迫地.不过去小店开餐都预左.坐低有沙律菜,罗宋汤加蒜蓉包.成为廿皮一位.不过食下青瓜萝卜吹下水唔错.呢到d白酒好平,两百几蚊支,好似supermarket买咁既价钱,质素都唔太差 Order 左个seafood platter 加左价 成为$328蚝 x 8 (Kumamoto, Virginica, South Africa, Irish Gigas) – 新鲜,仲郁. 食蚝冇野重要得过新鲜, gd!带子 x 1 – 都算新鲜, gd!赤贝 x 1 – 冇晒变左多一只带子 jade whelk x 2 – 冇沙, gd!甜虾 x 2 – 几甜, ok!虾头 x 2 – 炸左 good, 但系冻左 no good 食完唔够皮,想再加半打我既至爱fine de clair. 点知得fin de special仲要加十蚊只.又唔同我讲,到食先知.想偷鸡,唔要得
带子 x 1 – 都算新鲜, gd!
赤贝 x 1 – 冇晒变左多一只带子
jade whelk x 2 – 冇沙, gd!
甜虾 x 2 – 几甜, ok!