2022-02-03 451 浏览
#美孚 #wolfdencafe 好有外国feel同好chill嘅感觉,名付其实系一个wolf den,入面好多狼嘅摆设,好细致👍不过人流系香港人流🤣要预坐唔得耐,因为入面唔多枱,4-5张,食完就要走,唔好阻人做生意😄繁忙时间仲会爆场,不过好似有得book枱🤔首先登场嘅系#rosetealatte 超好饮,劲重玫瑰味,茶底仲要系乌龙茶,好好饮,又好#igable 😍再叫咗#wolfdencrispboxbreakfast 好靓,同估唔到系饱肚嘅,佢将炒蘑菇,茄汁豆,烟肉,黑松露炒蛋,火腿,焗蕃茄,香肠同薯蓉都依次放系酥盒入面,每一啖系连埋酥盒一齐食,加多重香脆口感❤ 个薯蓉同黑松露炒蛋好鬼正🤤味道: 8/10味精: 6/10价钱: 6/10环境: 8/10服务: 8/10#vinainmeifoo #vinafood #cafe #hkcafe #美孚黄店 #美孚美食 #alldaybreakfast #玫瑰奶茶 #blacktrufflescrambleegg #potatomash #foodporn #foodie #hkfoodie #f4follow #f4f #likesf

味道: 8/10
味精: 6/10
价钱: 6/10
环境: 8/10
服务: 8/10

#vinainmeifoo #vinafood #cafe #hkcafe #美孚黄店 #美孚美食 #alldaybreakfast #玫瑰奶茶 #blacktrufflescrambleegg #potatomash #foodporn #foodie #hkfoodie #f4follow #f4f #likesforlike #l4l #l4like

rose tea latte