2023-10-04 28 浏览
意大利嘅名牌家私店喺中环插旗⛳️ 旁边仲有一小部份位置用作咖啡厅嘅用途,咖啡厅嘅摆设同埋家私都用上等木制家具,就算食嘢都小心翼翼唔想整花张枱🤣Prawn penne ($108)Rose酱汁嘅意粉永远都系最好食🥹又有白汁洋葱嘅味道配上车厘茄大虾,非常出色,好食到我觉得佢应该整多啲意粉类嘅菜式Prosciutto sticks ($88)用上24个月嘅Parma Ham,色泽嫩红,脂肪分布均匀,口感喺名种火腿中最为柔软💕同朋友去cafe chill ,呢度会系非常优质嘅选择😙Matcha latte ($55)大推!抹茶味好香饮到仍然非常浓郁,啱晒我呢啲抹茶控💛🍵Mocha ($52)咖啡同朱古力嘅比例系啱啱好,饮落好顺口又唔会喧宾夺主😋呢度仲可以租嚟开parties, cooking classes, events and dinners Around $3000~ 路过呢间咖啡店可以去家私舖睇吓添😚

Prawn penne ($108)

Prosciutto sticks ($88)

Matcha latte ($55)
大推!抹茶味好香饮到仍然非常浓郁,啱晒我呢啲抹茶控💛🍵

Mocha ($52)
咖啡同朱古力嘅比例系啱啱好,饮落好顺口又唔会喧宾夺主😋

• Mocha
  • Proscuitto stick