2021-11-29 51 浏览
同朋友约食饭~ 由于我地都好中意食酸菜鱼~ 所以我地就拣左食川菜啦! 食物可以再外卖纸上睇完再用电话扫QR code 睇餐牌自行落单~ 我地拣左桂花酸菜鱼,睇到餐牌上有生鱼个人认为柱花鱼滑d~ 仲拣左手撕包菜,微麻辣秋葵同埋冰粉,饮品就自行同职员额外就落单~我地要左支装竹蔗茅根同埋罐装可乐桂花酸菜鱼既桂花鱼真系好滑,由于可以自选麻辣程度~ 我地要左小麻小辣!仲可以小油小咸健康点~ 非常之健康!个酸菜鱼汤可以直接饮都唔会咸~ 酸辣度岩岩好!份量都好足好大盘手撕包菜炒得好香~ 由于我地都系拣小辣所以可以控制到唔会咁辣微麻辣秋葵味道非常香口~ 个蒜同酱汁好配~秋葵都好新鲜好易咬桂花杞子冰粉系原个上再外加蜜糖~ 爽口好味!

手撕包菜炒得好香~ 由于我地都系拣小辣所以可以控制
到唔会咁辣

桂花杞子冰粉系原个上再外加蜜糖~ 爽口好味!