事缘夜晚行街路经大全街 肚饿时见到呢间餐厅 睇完个餐牌又几吸引 就决定系呢间餐厅吃晚饭 首先就紧系影影个餐牌叫我地两个人 叫左个2人套餐 10样野都只系 HKD298 都真系几抵吃咁首先黎左两杯野饮啦.黄色果杯系乳酪特饮,白色果杯系我叫既 系青柠特饮 呢杯就似系青柠梳打水 酸酸地想赞既系黄色果杯.叫LASSI 入面有乳酪 芒果 香蕉同少少盐吊味 佢香得黎酸酸甜甜 饮落去好顺口 之后来既系薯容咖哩角 同炸蔬菜 仲有两块脆片 首先系食左脆片.因为我好想试下果4只酱 睇落好吸引点起上黎每只酱都别有一番风味 结果我由头点到落尾 由左而右 系 香辣酱 BBQ酱 印度香草酱 乳酪酱个炸蔬菜吃落好有口感 点左少少 香草酱 同香辣酱 仲显得佢D 蔬菜好味然后就系呢个 特地吃到中间影个横切面.薯容加菜加有质感既皮一齐吃. 有D似西餐既酥皮但变左印度风味 三旧之中我最钟意呢个 香港依加都好难揾到了再黎就系无骨烧鸡加烤鱼块 佢系同一碟铁版上的.佢个菜好得意 有青椒有洋葱 仲有个LEMON 比你落落去 夹埋D菜一齐吃感觉好清新 但最后我都系点左上面果几只酱 果D酱真系成餐既精华所在再来 冇错系再来 分别系咖哩

咁首先黎左两杯野饮啦.

然后就系呢个 特地吃到中间影个横切面.
再来 冇错系再来 分别系咖哩羊肉 梛菜花薯仔 蒜蓉烤饼 NAAN 同埋黄饭
个椰菜花薯仔相信系地道印度菜之一 吃落同出面吃系有唔同既味道 系有些许乳酪味的
另外大家都知.烤饼 饭 咖哩 三样野系绝配
佢个咖哩香得黎只系少少辣 有好多香叶同配菜系入面.连埋个烤饼一齐吃 系好正宗既印度风味 而个蒜蓉烤饼都唔硬 个饼软软地好易入口
还有个饭 亦系黎个近拍 我咁大个人未吃过咁特别既饭
佢系用一只比较特别既米 再加上香料去炒 五颜六色之余仲好好吃
最后仲要上多个甜品 (可以选 CHEESE CAKE / 雪糕(有芒果 朱古力同士多啤梨味)
原来佢话系上两个.但系我实在太饱 叫佢上一个就好了 点知都系咁大个

总结黎讲. 想揾有质素而价格合理既印度风味 可以去呢间吃

P.S. 睇过个餐牌 佢下午饭都好似几抵吃