《岩盐日本料理》 今次同大家介绍下呢间位于铜锣湾既日式餐厅,环境舒适,有唔同日式料理,仲有釜饭晚餐指定套餐有5️⃣5️⃣折! 🥗日本蕃茄沙律 沙律菜非常清爽新鲜,配上酸酸甜甜既蕃茄同酱汁,真系一道好好既开胃菜 🍣油甘鱼腩寿司好新鲜 鱼味好重 而且好肥美 🍣带子寿司好厚身 有火炙烧过 突显带子鲜甜味 🍤杂锦天妇罗种类丰富,有虾,茄子,蕃薯,南瓜,冬菇炸皮够薄脆,配上萝卜蓉同天妇罗既汁,好味 🍢串烧盛盒 有8串,分别有鸡翼,冬菇,番薯仔,鸡软骨,牛舌,青椒仔,京葱猪颈肉串等样样都唔错,特别系京葱猪颈肉串同牛舌👅虽然京葱㶶左少少,但mi左表头果层就得 🥩烧鹅肝澳洲和牛釜饭有好多块和牛🤭牛味好重鹅肝烧得好香 感觉成碗饭高级左釜饭食到最底有饭焦🥹加少少茶落去可以做茶渍饭👍🏻一饭二食🤣 .__. .__. .__.🐥🐥🐥.__. .__. .__. 环境:🐥🐥🐥🐥🐣/5 服务态度:🐥🐥🐥🐥🐣/5 食物质素:🐥🐥🐥🐥/5性价比:🐥🐥🐥🐥/5 回头率:🐥🐥🐥🐥/5
《岩盐日本料理》

晚餐指定套餐有5️⃣5️⃣折!

🥗日本蕃茄沙律

🍣油甘鱼腩寿司
好新鲜 鱼味好重 而且好肥美

🍣带子寿司
好厚身 有火炙烧过 突显带子鲜甜味

🍤杂锦天妇罗
种类丰富,有虾,茄子,蕃薯,南瓜,冬菇
炸皮够薄脆,配上萝卜蓉同天妇罗既汁,好味

🍢串烧盛盒

🥩烧鹅肝澳洲和牛釜饭