2022-03-20 585 浏览
充满传统特色嘅墨西哥餐厅一入门口就觉得好似身处其他国家,装修简洁但满满墨西哥气息💐👒今次试咗120mins all you can eat menu(每位$258)餐单以小食为主,所以好岩一大班朋友一齐share🌯beef nachos/ veggie nachosBeef nachos 比起素食味道层次更加丰富,有肉嘅香味令到酱汁更浓郁🌯Pork Tacos/ Chicken Tacos玉米薄饼夹上鸡肉或猪肉同蔬菜,配上碎蕃茄粒同酱汁,细细份拎上手,方便又易食🍝spaghetti Bolognese墨西哥风味肉酱意粉,唔同嘅系味道上多咗好多唔同嘅香料配搭,比起传统肉酱意粉味道更多层次🫔Enchilada 玉米粉做嘅Tortilla饼皮,上面淋上cheese 同墨西哥酱汁,再包住墨西哥饭,几特别

充满传统特色嘅墨西哥餐厅

餐单以小食为主,所以好岩一大班朋友一齐share

🌯beef nachos/ veggie nachos

🌯Pork Tacos/ Chicken Tacos