💖经过见呢间甜品铺几多人买,望下原来系中式甜品铺,决定买啲番去试下!1⃣️中式糕点🍰 $20/3件💖我个日去到有成9款!选择困难症发作🤣,但同价位嘅可以混搭,果断一样一件全部试晒👇🏻:🔸椰汁斑斓千层糕:椰子控嘅我对所有有椰汁🥥嘅都钟意🤣!香甜椰汁同清淡嘅斑斓香互相中和🔸黑糖姜汁糕:辛辣嘅姜撞上微甜嘅黑糖,养生又补血,对女性黎讲特别好🔸芝麻糕:糕体口感Q弹,带芝麻糊嘅颗粒感,芝麻味香浓🤤🔸椰汁桂花糕:推荐!桂花带有清香,加埋椰汁嘅鲜甜味,层次感唔错🔸红枣糕:红枣清甜味突出,口感弹牙~🔸马蹄糕:马蹄粒爽口有咬感,份量足👍🏻🔸绿豆糕:清新绿豆香,清爽唔heavy🔸眉豆糕:足料,眉豆口感粒粒分明🔸红豆糕:红豆🫘甜得黎口感香软2⃣️桃胶杨枝甘露🥭 $38💖见到呢个好吸引即刻要埋。份量足,整体味道唔会几甜,啱晒亚洲人嘅口味!芒果块大又香甜,西柚带微涩味,再加上西米、椰汁等。最底有好多桃胶,美颜又健康~💖佢地仲有好多中式甜品同糖水,下次要试埋😋!而家又临近新年,一家人👨‍👩‍👧‍👦饭后食啲中式甜品都唔错。

1⃣️中式糕点🍰 $20/3件
🔸芝麻糕:糕体口感Q弹,带芝麻糊嘅颗粒感,芝麻味香浓🤤

🔸红枣糕:红枣清甜味突出,口感弹牙~
🔸马蹄糕:马蹄粒爽口有咬感,份量足👍🏻

🔸绿豆糕:清新绿豆香,清爽唔heavy
🔸眉豆糕:足料,眉豆口感粒粒分明
🔸红豆糕:红豆🫘甜得黎口感香软

2⃣️桃胶杨枝甘露🥭 $38

💖佢地仲有好多中式甜品糖水,下次要试埋😋!而家又临近新年,一家人👨‍👩‍👧‍👦饭后食啲中式甜品都唔错。