2022-09-23 2201 浏览
⊶ Saganaki Platanos $128👍🏻当羊奶芝士配上蜜糖、杏脯干 加啲香草 无谂过系咁夹!羊奶一啲都唔苏 杏脯嘅甜香中和翻芝士嘅咸同油利感 食完劲开胃 好想再encore🥹⊶ Hummus $68 + Warm Pita $32👍🏻写埋一齐因为系perfect match✨Hummus 厚身得黎好滑 Pita好厚 好有份量⊶ Chicken Souvlaki $128👍🏻单独食鸡肉嘅调味比较浓 但夹埋greek yogurt 仲有火箭菜、蕃茄同洋葱中和翻好fresh好开胃 再加落pita到食 正🤤⊶ Calamari👍🏻鱿鱼烟靭脆皮脆得来感觉唔太热气 加啲柠檬汁会Fresh 啲 个人钟意点佢个辣汁多过乳酪⊶ Fava Mash $78呢味就唔系我𠮶味了 味道怪怪地 一粒粒野唔太钟意今次系同朋友庆祝生日 侍应捧蛋糕出嚟嘅时候系会三个大男人一齐唱生日歌 场面好震撼好搞笑 因为佢哋把声劲雄厚 好热闹好开心 笑死我同朋友♥️😂⬧︎⧫︎ Artemis & Apollo ⧫︎⬧︎湾仔月街9-11号地下味道🌕🌕🌕🌑🌑环境🌕🌕🌕🌕🌑服务🌕🌕🌕🌕🌕
Saganaki Platanos

⊶ Saganaki Platanos $128