2020-03-08
Soft Shell Crab Salad - $142除咗软壳蟹,有poached egg,mustard dressing,红黄椒。味道唔错,软壳蟹唔会好油,干身,dressing调得好,酸甜适中,而且mustard唔会太重,老少咸宜。Posh Hawaiian - $168薄身pizza,一层caramelized 菠萝,一层pama ham上面铺上松子同rocket leave!其中一个signature pizza,整体配搭唔错,唔会有一样配料抢味Linguine Vongole - $154有啲烩意粉嘅感觉,会有少少汤系底,都几多蚬仔,而蚬仔都算肥美同线甜,不过就冇咩辣味Trffule Mac - $142白汁底,非常Creamy,唔够干身!芝士同黑松露唔够突出,相对之下,比较喜爱linguine其实餐厅帮衬过好几次,卖点系用传统意大利石窑焗的手工Pizza,希望做到薄而香,松脆口感。而且pizza选择多,有传统及fusion的口味,卖相靓。可惜今次食有啲失望,虽然上菜速度好快,但水准明显下降,整体味道冇以前好,唔知系咪换咗老板。另外,侍应姐姐可以多返少少笑容值得一题,而家
Posh Hawaiian - $168
Linguine Vongole - $154
Trffule Mac - $142
值得一题,而家做紧promo,全单八折