2023-01-15 1037 浏览
☺️ 依日喺西营盘游走嘅时候,经过见大名鼎鼎嘅中指猫,再望望饼店名,即刻决定买啲蛋糕返屋企食![ 乱闯试食 ]🍰 纸包蛋糕 😋😋😋😋😋传统老饼店甜味纸包蛋糕嘅味道!😚 畀咗一件老人家试食,都好满意,话系以前传统味道,口感松软。佢哋仲印咗自家制嘅图样喺蛋糕上,带啲新潮感觉!🥳🍰️ 班兰蛋糕 😋😋😋😋有微微班兰嘅香甜味,蛋糕都系好松软,比纸包蛋糕大个少少。☺️下午茶 💵 约港币$20/人 💁🏻‍♀️ 有得打卡,又食得返传统饼店嘅味道!小店仲有好多传统糕饼卖㗎!大家去开西营盘,不妨去帮衬下!😉 好搞笑㗎!佢哋仲提供两盘Mirror同Error嘅月饼模型畀大家打卡影相㗎!🙆🏻‍♀️ 最后,喜欢嘅话,欢迎follow @foodirectory.hk !

[ 乱闯试食 ]
🍰 纸包蛋糕 😋😋😋😋😋