2021-03-19
冇得去旅行,唯有揾下唔同国家既美食,安慰下自己🌝🍔经典汉堡Combo 💲1️⃣7️⃣8️⃣汉堡拣左5️⃣成熟,套餐会有连薯格/粗薯条/幼薯条, 菜丝沙律🥗一大条青瓜🥒比你配burger食。个包夹住一块好厚既牛肉之余,仲会有生菜,蕃茄,洋葱。蔬菜新鲜,令到成个包食落去冇咁油腻❣️🍔BLT汉堡Combo 💲1️⃣9️⃣8️⃣汉堡拣左7️⃣成熟,个人唔系太喜欢,因为太熟就变得比较干🥲同样地套餐会有连薯格/粗薯条/幼薯条, 菜丝沙律, 一大条青瓜比你配burger食。BLT汉堡同经典汉堡既分别系多左块烟肉🥓都比较硬,个人比较喜欢经典汉堡而薯仔方面,我就拣左薯格➕粗薯条🍟(系,佢唔系叫薯角系粗薯条)个人比较喜欢薯格🔥脆脆的饮品方面➕💲2️⃣8️⃣就可以叫到特饮(原价💲7️⃣8️⃣),所以叫左一杯🔺盐味蝴蝶脆饼焦糖奶昔🔻呢杯真系好惊艳💓超级好饮,佢个盐味蝴蝶脆饼咸咸地,要首先食左佢先。焦糖奶昔奶味浓,个人觉得好好饮。有朋友就可能觉得比较甜。此店有加10%服务费
🍔经典汉堡Combo 💲1️⃣7️⃣8️⃣
🍔BLT汉堡Combo 💲1️⃣9️⃣8️⃣