餐厅: 美心皇宮
资讯:

餐厅: 美心皇宮
资讯:

2019-01-04 586 浏览
今日啊仔系附近诊所打完流感针,出返黎已经中午时分。openrice 一揾就见到大会堂既美心皇宫,唔洗3分钟已经到达。美心酒楼黎讲都唔算好大,不过楼底几高,空间感一流。我地被安排坐系新娘房,小小房间更显安静,适合小朋友 美心既酒楼保留传统既推车仔点心,客人可以自己行出去揾食,。此时此景,童年既饮茶回忆即刻返晒黎!今时今日,爸妈仍在身旁,一家人健健康康齐齐一盅两件,就算粗茶淡饭就已经足够啦。讲返食物,我地叫左牛肉球,排骨,鸭脚扎,味道一般。而扬州窝米味道清新,加上鲜虾,鱿鱼,猪肉,叉烧,都几适合小朋友食 我个仔都食左唔少大家食完就到外面空地行下,俾小朋友放电一流,仲可以过埋图书馆亲子阅读,唔错

我个仔都食左唔少
扬州窝米
2019-01-04
等候时间
10 分钟 (堂食)
扬州窝米