2021-03-05
行开新城市1/F俾呢间韩式外卖食品店吸引咗👀 收银机旁大玻璃雪柜放咗唔同嘅韩式食品sample~再攞张leaflet睇下, 有好多唔同嘅韩式特色食品及汤‼️因为已经食咗晚餐, 所以今次买咗两样嘢试下先:腌牛蒡丝(细 HK$40), 蟹肉蟹籽煎蛋卷 (HK$48)‼️啱晒返屋企食宵夜🤣 蛋卷有六件, 我喜欢微微叮返热, 暖暖哋食~ 我买𠮶两样食品都用咗密封设计嘅包装, 感觉好整洁卫生~ 泡菜同埋腌制类, 酱菜类, 全部都有大•中•小size拣, 其实细size原来都唔太细㗎, 如果两个人食都可以分开两餐🤭 可以拣唔同嘅款式, 然后放喺屋企雪柜keep住, 平时送饭又得~ 🥢🍚仲有腌咗嘅生肉类, 留番下次买返屋企煮~ 想方便嘅话有饭卷买, 够饱肚~ 🍱 见到有位貌似韩国人嘅女店员助阵, 佢讲英文嘅~ 好友善~🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
蛋卷有六件, 我喜欢微微叮返热, 暖暖哋食~
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺