2020-06-03 322 浏览
铁板烧主打健康少油,食完感觉一D都唔油腻。乐师傅独创菜式特别,以海胆等材料设计的铁板烧料理,推介海胆花胶、海胆流沙松茸大虾多士和蟹粉甲罗烧。招牌菜: 18层海胆杯之前食过 而且今次食得太饱 所以冇追加一次性筷子 :相当细心 仲有口罩袋同独立包装搓手液 加分💯前菜:烟鸭胸沙律 及三色刺身 (牡丹虾好新鲜唔好错过)咁开心 同老婆开支sake先呢支好饮 又唔算贵👍🏼北海道原只粒贝🌟色香味俱全 睇相都睇到啦份量亦十足 必食推介日本樱花虾煎广岛蚝一上菜已经香喷喷配合烟肉樱花虾去烧 蚝既香味出晒嚟ah !!!!!主食:A5和牛薄烧 配水蜜桃爆珠乐师傅知我食得生 三成熟 啱啱好好牛之人 你懂的😉和牛包住香葱粒 加埋D爆珠 食落感觉清新又特别 一D都唔觉漏 好正咁都谂到 师傅有料🙏🏻🙏🏻🙏🏻十胜黑豚肉厚切配意大利黑糖爆珠肥美多汁 又唔韧 😋😋S2特式纸包花胶蚬汤好特别啊 大佬包住烧既汤 浓郁嘅蚬肉味 有秋葵,香菇等材料我见隔离枱都大赞🤪🤪鹅肝吐司香口 加埋时令水果一齐食Nice 👍🏼 甜点雪糕泡芙 冇位影lu真.心成餐饭都冇失望 而且keep 住有惊喜侍应姐姐亲切有礼 东西太多的时候主动跟我们换碟 唔

招牌菜: 18层海胆杯
之前食过 而且今次食得太饱 所以冇追加

一次性筷子 :相当细心 仲有口罩袋同独立包装搓手液 加分💯

前菜:烟鸭胸沙律 及三色刺身 (牡丹虾好新鲜唔好错过)

咁开心 同老婆开支sake先
呢支好饮 又唔算贵👍🏼

北海道原只粒贝🌟

色香味俱全 睇相都睇到啦
份量亦十足 必食推介

日本樱花虾煎广岛蚝

一上菜已经香喷喷
配合烟肉樱花虾去烧 蚝既香味出晒嚟ah !!!!!

主食:A5和牛薄烧 配水蜜桃爆珠

乐师傅知我食得生 三成熟 啱啱好
好牛之人 你懂的😉

咁都谂到 师傅有料🙏🏻🙏🏻🙏🏻

十胜黑豚肉厚切配意大利黑糖爆珠

肥美多汁 又唔韧 😋😋

S2特式纸包花胶蚬汤

好特别啊 大佬
包住烧既汤 浓郁嘅蚬肉味 有秋葵,香菇等材料
我见隔离枱都大赞🤪🤪

鹅肝吐司
香口 加埋时令水果一齐食
Nice 👍🏼

甜点雪糕泡芙 冇位影lu

真.心成餐饭都冇失望 而且keep 住有惊喜
侍应姐姐亲切有礼 东西太多的时候主动跟我们换碟 唔好睇佢地方细细 服务质素一流

此等价钱实属抵食 CP值高
要再约朋友嚟食啊 好多特色菜未试😋😋