2022-05-13
之前睇过啲post 都话呢间唔错,同埋要book位。但今次估唔到我地就咁walk in 都食到😆-自选寿司拼盘12pcs🍱 💰$208💰三文鱼腩x2,左口鱼裙边x2,火灸带子x2,池鱼x2,油甘鱼x2,鲷鱼x2-大拖罗刺身 💰$1xx 💰系我至爱😍😍好肥美🤤好耐冇食过Omakase了,所以我地就叫左一份 <Kumo> Omakase 💰$680💰刺身7点: 牡丹虾,带子,中拖罗,剑鱼,鱼肝,鲷鱼,葱油伴鲷鱼寿司7点: 活赤背,三文鱼籽,白金枪鱼,左口鱼裙边,鲣鱼,鲭鱼,银鲳鱼中拖罗手卷面豉汤🥣Overall 都👌🏻既。我同朋友觉得最出色系大拖同埋左口鱼裙边😍😍咬𠮶阵感受到啲油脂系个口入面化开☺️其他我觉得普通喇,我朋友就话有啲腥😢Omasake都做得唔错既,厨师会事先问有冇咩唔食,食唔食得辣,因为佢会将Wasabi包埋一齐!同埋系摆碟既时候会说明一下件寿司👍🏻但个人觉得$680 食个一人lunch Omakase 其实都吾算平😢呢个价可以食到环境更加好,更加好食既餐厅🙊
-自选寿司拼盘12pcs🍱 💰$208💰
-大拖罗刺身 💰$1xx 💰
系我至爱😍😍好肥美🤤
好耐冇食过Omakase了,所以我地就叫左一份
<Kumo> Omakase 💰$680💰
中拖罗手卷
面豉汤🥣
其他我觉得普通喇,我朋友就话有啲腥😢