师傅大力推介奶皇包,话系进化版爆浆流沙金粒奶皇包!即叫即蒸无得输既出品!系咪真呀?就等我亲身试一试龙与凤。新出炖汤餐劲抵食,盅饭、点心、炖汤只需 $62 乍!流沙金粒奶皇包,唔洗 5 分钟新鲜出炉!师傅千叮万嘱食既时候要小心,因为里面非常之热架。无紧要,我饮开滚油既。师傅再三提醒唔好成只啪呀,一定灼到起水泡又甩皮架。仲有要保持距离慢慢搣开,唔好心急大大力,坚会爆出黎架。我知喇,多谢晒,哈哈。个包皮光肉滑好靓女㖞,揸揸先。热辣辣又非常有弹性,劲有手感,揸到爱不释手,但真系太热,都系要放低一阵先。系时候开包喇,系中间温柔地擘开,即时有野流出黎。劲香奶皇味直冲脑袋,金黄色既岩浆不停涌出,急流一样,围绕著松软既面包。忍唔住一定要即刻咬一口,香甜味美,奶皇味特浓而且幼滑非常,仲有金粒夹杂其中添!咸蛋黄跟奶皇味道一向绝配,一咸一甜、一静一动,撞到精采绝伦!您唔好同我争呀,两只包都系我架,要食自己叫啦!依双玉包非试不可!蒜香鲜虾长春卷,甜完又黎咸过,好耐无食喇,成日都卖晒,师傅话太忙,忙到无时间补货呢,无办法,要食真系要请早,经常 12 点未够已沽清。落足本钱、落重料既春卷点会唔受欢迎,从未食过蒜味

蒜香鲜虾长春卷,甜完又黎咸过,好耐无食喇,成日都卖晒,师傅话太忙,忙到无时间补货呢,无办法,要食真系要请早,经常 12 点未够已沽清。落足本钱、落重料既春卷点会唔受欢迎,从未食过蒜味咁浓又啖啖虾肉既春卷。外层炸得金黄香脆,里面虾肉爽弹鲜,配上喼汁点缀一下,醒胃开胃,拍案叫绝,好好味呀!

𫠒鱼蒸肉饼饭,其实𫠒鱼对身体好有益架,含有丰富的蛋白质、矿物质等,仲可以抗疲劳抗衰老添。淋上大量清香不浊既甜豉油,再捞饭连大大旧𫠒鱼肉饼送入口,好幸福啊!𫠒鱼肉饼又弹又滑,两者味道均浓郁,仲食到粒粒爽口清甜马蹄碎呢。饭粒干爽饱满而有咬口,每粒都沾上自家甜豉油,美味!

淮山杞子螺头炖鸡脚汤,最后以原盅紫砂炖汤写上完美句号。倒出个碗道饮更方便,又可以大大啖咁饮,爽呀!热到出烟既老火炖汤,螺头既精华完全渗入汤汁之中,跟鸡味、瘦肉及淮山杞子混和,真材实料劲香甜!想即刻一滴不漏倒晒落肚呢。饮完全身发滚,够晒补身,正到震!叫返两个外卖汤益吓老友先。

蒜香鲜虾长春卷
淮山杞子螺头炖鸡脚汤