去完迪士尼,大家通常会出边度医肚呢? 我地今次就拣左出青衣城,贪佢够快,因为真系好肚饿啦! 不过青衣城通常都系大型连锁店,选择唔多,我地玩左成日,想食个快饭,所以就拣左食东南亚美食 亚参鸡饭! 当日食肆人流都唔筒太多,去到等左大约4张左右就到我地! 我地叫左叫左:亚参去骨海南鸡饭🐥$90味道都几好,鸡块嫩滑,鸡汤好味😋我地好肥仔咁,叫左油饭😬不过个饭就干左少少🤏新加坡肉骨茶 🇸🇬 $86肉骨茶味道香浓,食到好重既胡椒味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)我个人好中意,就咁配饭食好好味😋肉就有旧腍有旧偏瘦~*一般马来西亚🇲🇾既肉骨茶重药材味,新加坡🇸🇬既就重胡椒,我两者都爱❤️马来班兰咖央多士 🥪 $26咖央配牛油🧈,谂起又流口水啦🤤真系好多味,多士烤得香脆,加上半溶既牛油口感,真系好正(*ˉ︶ˉ*)🍵野饮就每个餐加$10 叫左两杯拉茶,好滑好甜好好味~整体都ok,以晚市套餐嚟讲,价钱合理,味道有惊喜,上菜又快符合我地食餐快饭既原则,哈哈🤣

当日食肆人流都唔筒太多,去到等左大约4张左右就到我地!

我地叫左叫左:
亚参去骨海南鸡饭🐥$90

新加坡肉骨茶 🇸🇬 $86

马来班兰咖央多士 🥪 $26

🍵野饮就每个餐加$10 叫左两杯拉茶,好滑好甜好好味~

• 亚参去骨海南鸡饭