2021-02-06
个个都赞佢地既Tiramisu好好食,就等我呢个Tiramisu迷去试下🤤🍽Tiramisu(3.8/5)💰46以唔洗50蚊黎讲,系cafe食到一件Tiramisu性价比都好似几高😍整体细细件,macarpone cheese主要铺系面头🤔而Ladyfinger好香咖啡味但相比正宗意大利既Tiramisu黎讲,佢缺少咗酒味😢同cheese可以再多少少同浓啲啲🥲以香港既Tiramisu黎讲的确算出色😆但正宗....我谂都系比较适合港人口味吧😂🍽无花果帕尔马芝士牛角包(4/5)💰78牛角包比较细但酥皮好脆🤤同充满牛油香无花果淡淡既香同甜味配上cream cheese既微咸做到好prefect😍成个感觉做到好fresh好适合配上一个靓靓既天气🤩而且旁边仲有啲沙律,都几健康下架😆
🍽Tiramisu(3.8/5)💰46
🍽无花果帕尔马芝士牛角包(4/5)💰78
牛角包比较细但酥皮好脆🤤同充满牛油香
成个感觉做到好fresh好适合配上一个靓靓既天气🤩
而且旁边仲有啲沙律,都几健康下架😆
题外话/补充资料:
佢地既Tiramisu卖得好快😢有次周末去三点左右已经卖晒,听讲平日都系四点几就卖晒😫
大家有兴趣就记得早啲去排队喇‼️
因应限聚令,餐厅既座位非常有限,只有几张枱,排队时时间都会长啲架🥲