2020-09-23 586 浏览
Emmm.. 海南鸡饭88蚊呢个价位系抗疫时期都企得几硬下。如果88蚊性价比黎讲,个饭有啲贵。虽然餐厅有少少南洋风装修。餐厅除左海南鸡饭外都有啲喇沙嘅选择,但叫完海南鸡会即上(因为可以整定),但见隔离枱海南鸡饭食完喇沙都未到就有啲老尴。好!海南鸡饭!惊起嘅系个冬瓜鸡汁汤饮落去系热到辣口嘅鸡就去骨三黄鸡,油脂充足(减肥中既朋友就去皮叫白饭唔好点汁啊),鸡肉唔会鞋同唔干,正常发挥。我就比较好奇佢海南鸡饭酱系咩环境,姜蓉沟左啲沙姜;辣汁有食辣生虾感觉;豉油酱我不嬲麻麻,只食到甜味,无咩点过~到个鸡油饭,其实有啲失望,一黎唔够热又松散,可以我孤陋寡闻,佢够水份嘅,唔烂嘅,但如果可以团结到少少就好了~(定南洋啲米都系咁,而我唔识)饭量黎讲,男仔就未必够喉,所以⋯我忍唔住叫左小食。本身都只系想叫咖央多士,22蚊。 但做紧优惠,38蚊两款小食,好喇,叫埋个猪肉串。咖央多士 邪恶嘅选择个多士够脆嘅,如果有啲热力就好噜🥺🥺🥺牛油就好细块置中,所以切完见到啲又见唔到啲,咖央酱正常发挥。下午茶可以点呢个!猪肉串(感觉似油炸的)偏甜,点沙茶酱更油更漏⋯好彩有青瓜清爽一下。完。
Emmm..
海南鸡饭88蚊呢个价位系抗疫时期都企得几硬下。

好!海南鸡饭!

海南鸡饭

惊起嘅系个冬瓜鸡汁汤饮落去系热到辣口嘅

我就比较好奇佢海南鸡饭酱系咩环境,
咖央多士

咖央多士 邪恶嘅选择
个多士够脆嘅,如果有啲热力就好噜🥺🥺🥺
香烤猪肉串

猪肉串(感觉似油炸的)
偏甜,点沙茶酱更油更漏⋯好彩有青瓜清爽一下。
完。
海南鸡饭