特登走咗嚟呢间隐世餐厅试试佢个Menu抱着期待嘅心情。但最后都系失望而回,可能佢哋嘅嘢食唔太啱我地口味la.首先讲咗个结果,有兴趣先睇落去。八点左右门口都仲有三台客等紧入座。入座后,决定咗叫佢餐厅嘅推介食品。餐汤,蘑菇汤杰身但淡口,有蘑菇味,但系冇蘑菇粒。最后要加盐先饮得到。但系佢跟汤嘅餐包系好食嘅。 Parma Ham pizza好遗憾个Pizza真系太厚得来,个饼底又硬,好难咬。里面啲料系OK嘅,但成个夹埋一齐就唔一致,我就唔识欣赏啦。。。招牌卡邦尼意粉系好食嘅,但完全唔系卡邦尼。似系加咗猪肉汁意粉多啲。如果系谂住佢好似卡邦尼咁有浓厚嘅芝士挂上啲面条度,呢个就唔太适合啦。 Apple crumble甜品真系睇得出厨师嘅功力。好可惜,我觉得呢个就都系唔系好适合我哋。个苹果里面啲肉桂粉太甜。原本加埋个饼就应该啱啱好,但佢上碟又太热一定要加埋个雪糕你先食得到。总之整体嚟讲,就系唔系一个令人可以享受嘅甜品。。。如无意外都唔会过嚟食多次。餐厅都用好强嘅漂白水,入门口+食紧嘢中间都系闻到浸漂白水味。。。。当然都系想支持小店嘅。。。只系同个厨师佢哋唔系好啱key姐。。。
特登走咗嚟呢间隐世餐厅试试佢个Menu

首先讲咗个结果,有兴趣先睇落去。
八点左右门口都仲有三台客等紧入座。
入座后,决定咗叫佢餐厅嘅推介食品。

餐汤,蘑菇汤
杰身但淡口,有蘑菇味,但系冇蘑菇粒。最后要加盐先饮得到。
但系佢跟汤嘅餐包系好食嘅。

Parma Ham pizza

招牌卡邦尼意粉

Apple crumble
甜品真系睇得出厨师嘅功力。
好可惜,我觉得呢个就都系唔系好适合我哋。

如无意外都唔会过嚟食多次。