2022-07-04 77 浏览
今日同闺蜜 去咗花墟🌼买完花之后 想去揾个地方倾吓计 但系又唔系好肚饿 喺呢个时候经过H.ours 比呢度嘅气氛 吸引住💕职员好热情 但热情得黎又唔会比到压力你❤️ 佢哋好耐心咁介绍饮品俾我哋 所以我哋一人嗌咗一杯饮品 Kaffe sour ale同Sweet mountain。职员拎到黎 我哋即刻相机食先❤️两杯饮品都好靓 用嚟呃like ❤️但系两杯饮品除咗外貌 味道都非常不错 完全冇药水味 ❤️我哋都嗌咗芝士西兰花🥦 啲西兰花好新鲜 唔会焗到变黑色或者出晒水 芝士亦都唔会过分浓郁 所以全部夹埋一齐 都互相配合 下次一定会再嚟尝试佢哋嘅主食同埋鸡翼 因为我哋𠮶阵时唔系太肚饿 所以冇叫到其他嘢食 但系又见到其他客人食得好好味 决定我哋下次都要去试吓❤️❤️❤️