2023-11-07
呢度嘅晚市自助餐价钱唔贵,而且地方够大。最适合就系同家人或朋友嚟,慢慢坐、慢慢食。靠窗边位置仲可以望到城门河景。呢度嘅自助餐食物种类比想像中丰富,有寿司、刺身。如果钟意食冻海鲜仲有蟹脚、青口、虾、螺🦀🐚🦐沙律款式亦都多选择。冻肉拼盘有多款不同嘅火腿,仲有烟三文鱼等等。可以配饼干、芝士。 呢度仲有自助火锅🍲,去自助区度拣选左汤底,侍应就会送到枱上,然后你可以喺自助区度拎唔同嘅火锅配料慢慢打边炉。我比较欣赏嘅系呢度嘅甜品区,估唔到都几多款式。咁啱𠮶日万圣节仲有好多万圣节造型嘅甜品🎃👻有好多唔同嘅蛋糕🍰🧁🥧仲有葡挞、豆腐花、雪糕🍨、糖果🍬等等。而且仲有朱古力火锅🍫🍡🫕,每台都有一小炉,可以慢慢食。呢度够晒休闲,系一个唔错嘅用餐地方。
呢度嘅自助餐食物种类比想像中丰富,有寿司、刺身。 如果钟意食冻海鲜仲有蟹脚、青口、虾、螺🦀🐚🦐 沙律款式亦都多选择。冻肉拼盘有多款不同嘅火腿,仲有烟三文鱼等等。可以配饼干、芝士。
我比较欣赏嘅系呢度嘅甜品区,估唔到都几多款式。咁啱𠮶日万圣节仲有好多万圣节造型嘅甜品🎃👻有好多唔同嘅蛋糕🍰🧁🥧仲有葡挞、豆腐花、雪糕🍨、糖果🍬等等。 而且仲有朱古力 火锅🍫🍡🫕,每台都有一小炉,可以慢慢食。
呢度够晒休闲,系一个唔错嘅用餐地方。