2013-05-04 3347 浏览
三支公, 你唔好谂多左, 我地系group mates话完chur完一晚通顶做competition proposal, 第二日晚终于交左, 咁就一齐庆祝过Uni Bar饮下野, 轻松下周日通常都冇乜人, 两张吉枱, 一黎就坐先九点半到左, 等左十分钟, 两位战友都未到, 酒保哥哥行埋黎问问想饮咩, 我话等埋朋友, 态度友善, 好好招呼佢地终于到啦, 一齐饮饮佢啦之前有promotion period系卖原价架, 不过已经过左lu, 等下年开学啦呢个牌子我系欧洲都饮过, creamy 又厚身, 上年开始引入, 好抵饮我借左少少黎试试, 一开头grapefruit阵味我个人一向都唔钟意另计, 但清清地既感觉, 都几ok~呢杯我就冇试过, 不过, 果汁, 黎到都点有酒既野饮啦呢个劲正, 少少spicy, 好香香料味, 送酒一流happy sharing~HKUST 校园正中央有间BAR, 你话咁既学校边度揾呀
三支公, 你唔好谂多左, 我地系group mates

周日通常都冇乜人, 两张吉枱, 一黎就坐先

佢地终于到啦, 一齐饮饮佢啦
呢杯我就冇试过, 不过, 果汁, 黎到都点有酒既野饮啦
呢个劲正, 少少spicy, 好香香料味, 送酒一流
happy sharing~

HKUST 校园正中央有间BAR, 你话咁既学校边度揾呀
题外话/补充资料: 饮完, 当然唔少得既系飞下飞标啦, 五蚊局, 多生意既时候好难唱到散钱... 啲镖, 通常都有得玩既, 不过弯左呢啲, 梗有架啦~ 我地玩左两round, 都计埋是次消费
2013-04-29
$65 (宵夜)
  • mexican meat ball