2022-07-21 1194 浏览
今日系同3位男士来吃午饭倾生意,系内厅,隔音系统做得好好,完全唔会嘈亲隔离 👍🏻👍🏻👍🏻4个人都点咗5道菜,每人一盅炖汤。炖椰皇简直系皇牌,杞子黄芪党参素翅炖汤,好香椰香,炖汤超级甜 🥳🥳🥳一向都系必选嘅陈皮骨,猴头菇啖啖肉,松脆咸香又有甜甜嘅陈皮碎伴住,不能抗拒 🤩🤩🤩叉烧也是必吃,今日跟咗荷叶包,自制了叉烧包,暖暖的包配上干身甜脆边嘅味道适中叉烧,无得输 😘😘😘避风塘一口豆腐也是出乎意料之外的美食,尖沙咀店嘅豆腐比较大件,避风塘炒料舖晒上豆腐面,有点儿怪怪。之不过,豆腐外松化内软热,配上咸香炒料,又要比返个 like 佢 😅😅😅服务员介绍咗黄鱼,造型真系好似条鱼 😅😅 炸得够晒香脆,配上甜酸汁酱,都几好味😋 不过就唔系我杯茶 🤣🤣最后系上汤鲜竹浸菜芯,老公唔钟意食翡翠苗,改咗菜芯。哗,今日嘅菜芯甜爽到不得了,超级正。我最爱鲜竹 👍🏻👍🏻所有食物嘅味道,与及质素都系好赞,约嘅生意人嚟食饭都好有信心 😘😘😘玄米茶系唯一嘅茶,无得拣,我哋就习惯咗好耐啦 👍🏻👍🏻👍🏻服务态度专业,环境卫生皆好 😅😅😅

4个人都点咗5道菜,每人一盅炖汤。

玄米茶系唯一嘅茶,无得拣,我哋就习惯咗好耐啦 👍🏻👍🏻👍🏻

服务态度专业,环境卫生皆好 😅😅😅
炖椰皇
陈皮香酥骨