今次去𠮶间海鲜食堂,正到不得了!开局一碟椒盐大虾,《瞓啦!》大只虾配上香煎洋葱,入口既香辣味道够晒kick!黎到赖尿虾,《喂!》真系有劈炮贺年咁大只,豪迈嘅口感又juicy,一啖肉真系满足到爆!讲到清蒸象拔蚌同清蒸珍珠蚌,𠮶份鲜冰冰,令人心都清爽晒!点可以唔提下炸蚝,蚝汁醇厚流出来𠮶刻,简直系美味嘅瑜伽,一弹一射,足够玩味!至于韭王炒木鱼丝就得佢咯,味普普,搅到我有少少失望。不过炒蛏子就真系扫晒之前嘅阴霾,蛏子肉香Q弹,吸晒调味汁,一嗦入喉,完美!至于𠮶盘清蒸鲍鱼,大只到我直头眼都瞪大,滋味富贵得滞!过程中,服务唔错,添水劲快手,唔会俾你渴到喉咙痛。响呢度食海鲜,就系要咁嘅即叫即新嘅享受,无咁上下繁复,但美味就一流!寻日食饱晒,今次分享埋俾大家知,下次想探险海鲜既话,记得揾我啊!🦐🦪🐟