BEL CIBO Seafood Bar & Restaurant 位于尖沙咀H8,系一间Fusion菜餐厅,供应多款原创菜式。依度可以系openrice度直接book位,几方便。唔系大时大节食饭既话,基本上冇限时,好难得可以系尖沙咀区揾度间唔算太贵但又可以慢慢坐系度同friends食饭倾计。本身一心谂住黎食佢个海胆意粉,点知店员话个晚冇,因为佢地试岩岩新番个批海胆,味道唔满意。五个人叫左沙律,意粉,ribs,小食拼盘同pizza~小食拼盘特别在佢系用个摩天轮黎装食物,其实叫依款主要系因为佢个摩天轮,贪得意想影下相。小食拼盘有5款小食,有鸡翼,薯条, 炸虾饺子, 烧章鱼丸, 芝士虾丸,另配有千岛酱及芥末酱。味道就普普通通,冇惊喜。原只龙虾pizza,一上枱就梗系相机食先,真系成只龙虾,龙虾肉唔算好多不过都几弹牙,加埋个pizza千岛酱,味道几好味。饮品方面就唔系咁建议大家叫,比较失望。我叫左个banana & cookie cream smoothies,店员仲话好多人叫依款好受欢迎咁话,但结果一d香蕉味都冇! 朋友另外叫的soda类都系麻麻地好饮。服务黎讲都算几好,店员都会好详尽推介

服务黎讲都算几好,店员都会好详尽推介食物俾客人。

环境气氛: ★★★☆☆
食物质素: ★★★☆☆