2016-09-05 565 浏览
因为有帮衬开旧Plato, 见佢开左分店所以黎支持下。除左dinner set menu之外仲有可以食小食or意粉饭既menu。选择有好多,除左扒,羊架个d平时set dinner会见到既野仲有English Breakfast,fish and chips呢d英式食物!好喜欢!咁岩今日见到个德国猪手special所以叫黎试下。个猪手好正!黎个阵已经觉得好香。个皮好脆,d肉好厚又好嫩,入面仲有好多肥肥个d。同好多餐厅一样,骨同肉系分开既,所以食起上黎好方便。不过正如朋友所讲,见到德国猪手就会想配酸菜薯仔,但呢度系配沙律,所以有d搞笑。不过整体黎讲都几好食!$198set唔贵。因为个fd唔算好饿,所以只系叫左个意粉。个蒜片意粉意外地好好味!就咁叫就$98,加多$30到就可以转餐。d蒜片好香好有咬口!加埋d用香草处理过既意粉同菜,成个菜都好配合!清新既感觉用黎配猪手食就岩岩好啦!叫左杯milk shake,唔算好甜,最正系上面有d cream! oero既份量都几足!
咁岩今日见到个德国猪手special所以叫黎试下。
$198set唔贵。
清新既感觉用黎配猪手食就岩岩好啦!
蒜片意粉
叫左杯milk shake,唔算好甜
,最正系上面有d cream! oero既份量都几足!
Oreo milk shakes
蒜片意粉