2021-11-27 232 浏览
难得星期五收工约左同事去左🍺🍺!行去太子兜下有咩食,见到柏树街有间西餐厅内里唔多人,环境几chill,最紧要有🍺,于是决定试下🤪我地拣左set dinner,包餐汤/沙律及咖啡/茶,但挂住倾计无影menu🙈💫肉眼牛扒我地叫左7成熟,但切开有啲生,不过唔会出血水,可以接受。味道唔错,肉质都腍,可惜带少少筋难切啲…💫香煎海鲈鱼伴薯蓉鲈鱼煎得好香口,配埋个好滑既薯蓉,份量刚刚好,绝对够食👍🏻 💫 跟餐加钱转饮啤酒,叫左🍺日本啤orion同🍺德国麦啤其实食物味道唔错,如果想有个地方倾吓计,呢个系唔错嘅选择❣️因为唔多人,环境好柔和,又唔会限时赶你走(当然晚上10点前会叫你走啦😆)====================推介度:❤️❤️❤️❤️CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好味指数:👅👅👅(牛扒生熟度扣少少分)====================

💫肉眼牛扒

💫香煎海鲈鱼伴薯蓉
鲈鱼煎得好香口,配埋个好滑既薯蓉,份量刚刚好,绝对够食👍🏻

💫 跟餐加钱转饮啤酒,叫左🍺日本啤orion同🍺德国麦啤

====================

推介度:❤️❤️❤️❤️
CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
好味指数:👅👅👅(牛扒生熟度扣少少分)

====================
2021-11-26